Hirdetés

Szavazz: mit gondolsz James Gunn kirúgásáról?

|

A jelenlegi állás szerint A galaxis őrzői vol 3.-at már biztosan nem az első két részt tető alá hozó James Gunn fogja rendezni, köszönhetően a napokban kirobbant botránynak. Most rajtatok a sor, hogy mindezzel kapcsolatban elmondjátok a véleményeteket.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzum rajongóit péntek éjjel sokkolta a hír, James Gunn évekkel ezelőtti ízléstelen tweetjei miatt kirúgta a Disney, immár nem ő a rendezője a harmadik A galaxis őrzői mozinak, amely fogatókönyvét egyébként nem rég fejezte be. 

Hirdetés

Gunn azóta közleményben kért bocsánatot és hangsúlyozta, most már teljesen más ember, mint évekkel ezelőtt, mikor a pedofíliával vagy a nemi erőszakkal viccelődött. Mindeközben Dave Bautista, és több más híresség is támogatta azt a petíciót, amely Gunn újraalkalmazását követeli, de az a legvalószínűbb, hogy ezzel semmit sem fognak elérni az aláírók és a Disney, illetve a Marvel Studio nem másítja meg döntését. Ezen persze mi sem tudunk változtatni, a ti véleményetekre viszont kíváncsiak vagyunk. Szavazzatok, és a kommenteknél nyugodtan meséljétek el részletesebben is azt, hogy mit gondoltak a Gunn-botrányról. Persze azért maradjunk meg kulturált keretek között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)