Hirdetés

Napi büntetés: annyian pörögnek Zac Efron aputestén, mondj te is róla véleményt

|

Zac Efron változott egy keveset a 2017-es Baywatch óta, egyesek szerint pedig ez már aputestet jelent. Ha már úgyis a fél internet ítéleteket szór, ti se maradjatok ki a buliból.

Hirdetés

Zac Efron nevét először a High School Musical széria miatt tanulták meg a fiatalok, később viszont már kifejezetten a felnőtteket szórakoztatta olyan mozikban, mint a Nagyfater elszabadul, vagy épp a 2017-es Baywatch. Főleg az utóbbi filmben kapott nagy hangsúlyt Efron kidolgozott felsőteste, három évvel később viszont már jól láthatóan felszaladt pár kiló. Az internet népének pedig ahogy ez lenni szokott, egyből szemet is szúrt a dolog.

Hirdetés

Jelenleg épp a Netflix-féle Down to Earth with Zac Efron dokusorozatban láthatjuk a színészt, és ezen miniszéria kapcsán jelent meg mostanában több cikk is Zac Efron "aputestével" kapcsolatban. Fontos aláhúzni, hogy ez félig-meddig dicséretnek is felfogható, hiszen míg nálunk az aputest inkább pejoratív jelző, addig az angolban a "daddy" sokkal pozitívabb kicsengéssel bír, a mackósabb, de azért kemény apukákat jelölik vele. Tény, hogy a szóban forgó dokumentumfilm-sorozatban Efron már nem annyira szálkás, illetve korábbi kisfiús külsejét is teljesen zárójelbe rakja új szakálla, valamint szőrös mellkasa. 

Végtelenül kellemetlen lenne, ha mi akarnánk ítéletet hirdetni, hiszen a szerkesztőség nagyja a két kezét összetenné egy ilyen vagy ehhez hasonló "aputestért" is, szóval ezúttal teljes mértékben rátok bízzuk a döntést. A kérdés végtelenül egyszerű: aputesttel vagy kipattintva néz ki jobban Zac Efron? Kíváncsian várjuk az eredményt, hiszen a világszőttes egy nagy szeletét most a jelek szerint ezt foglalkoztatja. Mi pedig inkább csöndben előkotorjuk a porosodó edzőtermi bérleteinket és csendben a fal felé fordulunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)