Hirdetés

Szavazz: ha egy film egyszerre érkezne a mozikba és egy streamingplatformra, te hol néznéd meg?

|

Elsőre nem tűnt annyira rossz ötletnek, de most már komoly gondokat okoznak a párhuzamos bemutatók. Titeket mennyiben befolyásol az új rendszer?

Hirdetés

A Fekete Özvegy és a The Suicide Squad is azért járt pórul az elemzők (és persze a mozitulajdonosok) szerint, mert egyszerre mutatták be a vetítőtermekben és a Disney, illetve a Warner saját streamingplatformjain.

Az összes párhuzamos bemutatóról elmondható, hogy az így debütáló filmek mozis bevételei messze elmaradnak az elvártaktól, azt pedig csak a stúdiók tudhatják, a kieső összeget mennyire pótolják a streamingbevételek. Valószínűleg nem nagyon, különben nem kezdett volna pereskedésbe például Scarlett Johansson.

Hirdetés

Most épp a Dűne miatt aggódik több iparági elemző is, mivel bár korábban szó volt arról, hogy ennél a filmnél a Warner elengedi a párhuzamos premiert, végül az új poszter alapján mégis egyszerre kerül az Egyesült Államokban mozikba és válik elérhetővé az HBO Maxen Denis Villeneuve adaptációja. Ez azért is lehet fájó, mert egy esetleges bukás esetén biztos nem finanszírozza meg a folytatást a Warner, az "első" rész pedig csak Frank Herbert eredeti könyvének nagyjából felét dolgozza csak fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Adott tehát a kérdés: titeket mennyiben befolyásolnak, vagy befolyásolnának a párhuzamos bemutatók? A kérdés részben költői, hiszen nálunk még nem elérhető az HBO Max és a Disney+, de azért elmélkedni lehet a dolgon. 

Korábbi szavazásainknál még használtunk egy "Nem válaszolok, csak az eredmény érdekel" válaszlehetőséget is, de ezt a jövőben el fogjuk hagyni, mivel a szavazások eredményeit poszt formájában közzé szeretnénk majd tenni, az efféle opciók pedig elrontják a százalékos arányokat. Szóval foglaljatok állást a kérdésben, vagy várjátok meg a végső eredményt, amit Facebookon fogunk közzé tenni.

Most pedig nincs is már más hátra, mint szavazni, vagy kommentelni a témában: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)