Hirdetés

Szavazz: melyik Star Wars karakter visszatérését várod a legjobban a The Mandalorian második évadában?

|

Bőven van kiből válogatni, hiszen folyamatosan érkeznek a pletykált Star Wars: The Mandalorian cameószereplők nevei.

Hirdetés

Ahsoka Tano, Boba Fett, Ezra Bridger, Rex, Darth Maul és Bo-Katan Kyrze esetleges felbukkanása után most épp Sabine Wren visszatéréséről pletykálnak a Star Wars: The Mandalorian kapcsán. Az elmúlt hónapokban annyi híresztelés kapott szárnyra, hogy ha ezek fele hitelesnek bizonyul, akkor is egy igazi rajongói mámorrá változhat a The Mandalorian második évada. 

Hirdetés

Legújabb szavazásunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy az eddig bedobott nevek közül ti kinek a visszatérése miatt tapsikolnátok leginkább, de persze nyugodtan hozzá is tehettek új neveket a listához. Az évek során megtanultuk, hogy a Star Wars világában bárki visszatérhet, vágják akár ketté a testét fénykarddal, vagy zuhanjon le egy aknába, az írók mindig találnak valamiféle megoldást. 

Valószínűleg egyébként az augusztusi Star Wars Celebrationön minden kiderül, szóval már csak eddig kell kibírnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)