Hirdetés

Szavazz: Michael Keaton vagy Christian Bale visszatérésének örülnél jobban Batmanként?

|

A Warner Michael Keatont szemelte ki a szerepre, de ha ez nem jönne össze, jó lesz nekik Christian Bale is. Mi viszont a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak mindezek kapcsán.

Hirdetés

Egyre izgalmasabbnak tűnik a 2022-re tervezett Flash mozi, amiben elvileg Michael Keaton is felbukkan majd, mint egy idősebb Batman, aki a későbbiekben a DC filmes univerzumának fiatal hőseinek mentorává válik. A Warner arra is felkészült, ha Keaton esetleg nemet mondana, a pletykák szerint ebben az esetben Christian Bale-t akarják megkörnyékezni.

Hirdetés

De mit tudják ők, hogy ki is az a Batman, akire a világnak most épp szüksége van. Ti sokkal jobban értetek ehhez, éppen ezért ismételten hozzátok fordulunk, döntsétek el ti ezt a kérdést: ki térjen vissza, Michael Keaton vagy Christian Bale? Sajnáljuk, mindenképp választani kell, most nincs olyan opció, hogy mindketten újrázzanak - nyilván ez lenne a legnagyobb buli.

Egyébként, ha már úgyis Batmannél tartunk, akkor mindenképp nézzetek rá a Denevérember filmjeivel foglalkozó kvízünkre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)