Hirdetés

Szavazz: miért került A Sólyom és a Tél Katonája új posztereire a Parlament és a Budai Vár?

|

Egyelőre csak vakargatják a fejüket a Marvel-rajongók, de könnyen lehet, hogy A Sólyom és a Tél Katonája budapesti jeleneteket is tartalmaz majd.

Hirdetés

Nemrég kaptunk egy új előzetest és pár karakterposztert a hamarosan induló A Sólyom és a Tél Katonája sorozat kapcsán, a Marvel új Disney+-os szériájának plakátjain pedig egy olyan látkép fogadja az embert, ami megdobogtatja a hazai szíveket: a főhősök mögött ugyanis tisztán kivehető a Budai Vár és a Parlement. 

Nem lehet tudni, hogy egy kreatív bakiról van-e szó, vagy esetleg így próbálják elhinteni az alkotók, hogy a szuperhősök a sztori valamilyen pontján a magyar fővárosban is megfordulnak, de elvileg a széria forgatása kizárólag Atlantában és Prágában zajlott, tehát csak amerikai és cseh helyszíneken forgattak, Magyarországon nem.

Hirdetés

Fura lenne, ha most kivételesen egy másik várost próbálnának meg eladni a filmesek Budapestként, és nem a mi fővárosunk kapná mondjuk Moszkva szerepét, ahogy történt ez már korábban ezer és egy alkalommal, például a Homeland utolsó részében:

Prága és Budapest tényleg sok szempontból hasonlít egymásra, de mi azért rögtön észre fogjuk venni, ha igazából a cseh fővárosban üldözik Zémó bárót a hősök. Legkorábban jövő hét pénteken kaphatunk konkrét válaszokat, akkor érkezik ugyanis A Sólyom és a Tél Katonája első része, de az alábbi szavazásban ti már most mesélhettek arról, szerintetek mi ért festenek így a poszterek:

Ha végeztetek a szavazással, akkor lent a kommentek között természetesen jöhetnek a hosszabb, kifejtős válaszok is, törjük a fejünket együtt, próbáljuk megtalálni a válaszokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)