Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszik a Marvel Filmes Univerzum jelenlegi fázisa?

|

Az MCU negyedik felvonása több okból is egészen más, mint az eddigiek. Te elégedett vagy vele?

Hirdetés

2019-ben a Marvel Filmes Univerzum elérte azt a pillanatot, ami felé a kezdetet jelentő, 2008-as Vasember film óta tartott: a Bosszúállók: Végjáték grandiózus módon zárta le a több mint tíz éve formált történetet, elengedett közkedvelt karaktereket, és vadonatúj kihívás elé állította a Marvel Studiost, amely elkezdett több szálon építkezni, még nem tudjuk, mi felé.

Fekete Özvegy múltjának elmesélése csak egy amolyan ajándék volt, és még nem tudjuk, milyen szerepet kaphat a későbbiekben Shang-Chi és az Örökkévalók. Ők látszólag még nem szerves részei a fő szálnak, ami filmeken és sorozatokon keresztül bővül, formálódik folyamatosan.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút és a Doctor Strange az őrület multiverzumában viszont valamelyest összefügg, a most bejelentett filmek pedig ugyancsak már ismert eseményekre épülnek: júliusban jön a Thor: Szerelem és mennydörgés, novemberben a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!, aztán 2023 februárjában az új A Hangya és a Darázs, májusban A galaxis őrzői 3, jövő júliusban pedig a The Marvels.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

És akkor ne feledkezzünk meg a sorozatokról sem, amik ugyancsak a negyedik fázis részei: a WandaVíziót kötelező megnézni az új Doctor Strange előtt (a Mi lenne, ha...? is ajánlott egyébként), de ott van még a Loki, a Sólyomszem, a Holdlovag, a Ms. Marvel, és érkezik hamarosan az Amazon is (avagy a She-Hulk). 

Szerinted jó az irány? Tud még annyira érdekelni az MCU, mint a Végjáték előtt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)