Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb Batman-film?

|

A csapatfilmeket leszámítva a DC legnépszerűbb szuperhőse már tíz alkalommal látogatta meg a mozikat.

Hirdetés

Egyelőre kedvezően alakul 2022 a Batman-rajongók számára, hiszen végre megjelenési dátumot kapott a Gotham Knights, teljes gőzzel zajlik az HBO Maxra gyártott Batgirl forgatása, két sorozat is zöld utat kaphat, a köpenyes igazságosztó pedig hosszabb szünet után egy önálló, a DCEU-ról leválasztott filmben tért vissza a mozikba.

Matt Reeves, a nemrég bemutatott Batman (eredeti címén The Batman) rendezője, elég merészet húzott azzal, hogy a sokak szemében még mindig az Alkonyat sorozattal összenőtt Robert Pattinsonra bízta a címszerepet, de az egyre jobb alakításokat nyújtó színész meghálálta a bizalmat, noha tulajdonképpen nem is ő a film főszereplője, hanem a történet - derül ki kritikánkból.

Pattinson előtt a filmvásznon már Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale és Ben Affleck, mindannyiunk kedvenc Gézája is magára öltötte már a sötét lovag jelmezét, ki nagyobb, ki kevesebb sikerrel.

Hirdetés

Az alábbi szavazásban viszont nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyikőjük játszott a legmeggyőzőbben, kinek az alakítását találtátok a leginkább autentikusnak, hanem, hogy a tíz mozifilm közöl melyik a legjobb. A voksolás a szokott módon zajlik, mindössze rá kell böknötök az általatok favorizált film címére (a biztonság kedvéért zárójelben feltüntettük a premier évszámát is, hogy még véletlenül se keverjétek őket össze).

Mint mindig, most is jöhetnek kommentben a belemenős indoklások, fejtsétek ki bátran, hogy szerintetek miért épp az film érdemli meg az első helyet, amelyiket választottátok, és a többi miért nem.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Természetesen mi is felállítottunk a legjobb és legrosszabb Batman-filmek rangsorát, ám ez még azelőtt volt, hogy bemutatták volna a Batmant. Könnyen lehet, hogy most másként festene a sorrend.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)