Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb Halálos iramban film?

|

Eljött az igazság pillanata, most ti döntötök arról, melyik a legjobb és a legszörnyűbb Halálos iramba rész.

Hirdetés

Túl vagyunk a Halálos iramban kilencedik számozott részek bemutatóján, így aki akarja, már itthon is megnézheti a nagybetűs Család legújabb kalandját, melyben most épp Dominic és Jakob Toretto, vagyis Vin Diesel és John Cena püfölik egymást bucira. 

Az új rész bemutatója kapcsán viszont eszünkbe jutott, ha már annyi helyen követik egymást a világszőttesen a különböző Halálos iramban toplisták, itt az ideje, hogy ti is összeállítsatok egyet. A szavazataitok alapján fog eldőlni, a GSO-olvasói szerint melyik a legjobb és a legrosszabb epizód - illetve akár az az eredmény is kijöhet, hogy szerintetek kukába való az egész sorozat. 

Hirdetés

A szavazás végtelenül egyszer: egymás alatt az eddig megjelent 10 Halálos iramban filmet találjátok (igen, a Hobbs & Shaw spin-offot sem hagytuk ki), illetve egy bónusz válaszlehetőséget azok számára, akik ha tehetnék, minden egyes Fast & Furious tűzre vetnének. Bökjetek rá a számotokra legkedvesebb válaszlehetőségre, döntsétek el ti, hogy melyik a legjobb Halálos iramban mozi.

Ha esetleg még nem láttátok volna, és nem vetitek meg a csipkelődést, akkor bátran nézzetek rá a Halálos iramban 9-ről készített videós kritikánkra is, ezt alább találjátok meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)