Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb Harry Potter film?

|

A Legendás állatok előzménysorozattal kiegészülve eddig tíz alkalommal válthattunk jegyet Harry Potter világában játszódó filmekre.

Hirdetés

Jó esély van rá, hogy évek múltán kellemes emlékként gondoljanak vissza 2022-re J. K. Rowling univerzumának rajongói, hiszen ha semmi se jön közbe, akkor még idén megjelenik a Hogwarts Legacy, az eddigi legambiciózusabb játék, aminek ha csak közvetett módon is, de köze van Harry Potterhez.

Továbbá csak néhány nap, és Magyarországon is bemutatják a varázsvilág 11. filmjét, a Harry Potter széria előzménysorozataként szolgáló, ötrészesre tervezett Legendás állatok harmadik felvonását. Rövidesen olvashatjátok a Legendás állatok: Dumbledore titka kritikánkat is, ám mielőtt még erre sor kerülne, azt kérjük tőletek, hogy döntsetek egy fontos kérdésben.

Hirdetés

Rutinos szavazóink már tisztában vannak a procedúra részleteivel, de az újoncok kedvéért talán nem árt röviden vázolni, hogy mi a teendő. Csupán ki kell választani a felsorolt filmek közül azt, amelyiket a legjobbnak tartjátok, majd rábökni, és már készen is vagytok. Természetesen gondoltunk azokra is, akiknek eszük ágában sincs közelebbi ismeretséget kötni Harry Potterrel, nekik a "Csak az eredmények érdekelnek" opciót tudjuk ajánlani. Így anélkül győződhetnek meg a szavazás állásáról, hogy befolyásolnák annak menetét.

Szokás szerint arra bátorítanánk benneteket, hogy kommentben is indokoljátok meg, miért esett egyik vagy másik filmre a választásotok. Persze nekünk is megvannak a magunk kedvencei, ebben a cikkben rangsorba rendeztük a varázsvilágban játszódó filmeket a legrosszabbtól a legjobbig. Érdeklődve várjuk, hogy a szavazás hasonló eredményt hoz-e.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)