Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb Predator film?

|

Az alig néhány napja elrajtolt Préda egy szempillantás alatt meghódította az intergalaktikus vadász rajongóinak egy részét, de vajon ennyi elég a győzelemhez?

Hirdetés

Eddig öt önálló filmben eredt az univerzum legkiválóbb vadásza emberi préda nyomába, két másik alkalommal pedig xenomorfokkal is összeakadtak a yautják, egy tető alá hozva az Alien és a Predator univerzumokat, jókora lemaradásban más médiumokhoz (könyvek, képregények és videojátékok) képest. Hogy e produkciók közül melyik sikerült a legjobban, annak eldöntését rátok bízzuk.

Egy héttel ezelőtt még könnyedén megtippeltük volna a várható sorrendet, ám a Hulu streaming platformra gyártott (nálunk a Disney+-on elérhető) Préda nagyobbrészt kedvező fogadtatása után kiszámíthatatlanná és egyúttal izgalmasabbá vált a helyzet. Most pedig át is adnánk nektek a terepet, szavazzatok arra a filmre, amelyikre akartok.

Hirdetés

Ha valaki nem tudná, mi a voksolás menete, annak röviden felvázoljuk a teendőket. Csupán ki kell választani az alábbi listából a legjobbnak gondolt produkciót, rábökni, és ennyi. Természetesen gondoltunk azokra is, akik nem ismerik, vagy nem szeretik yautjákat felvonultató filmeket, és emiatt szívük szerint nem szavaznának, ám az eredményre azért kíváncsiak. Nekik szánjuk az utolsó válaszlehetőséget.

Miután végeztetek, bátran fejtségek ki kommentben a véleményeteket, és indokoljátok meg, hogy miért mossa le például Antal Nimród 2010-es rendezése az 1987-es eredeti filmben színészként közreműködő és a forgatókönyvírásba is besegítő Shane Black 2018-ban bemutatott alkotását. Persze lehet, hogy pont fordítva gondoljátok, azzal sincs baj. Minden véleménynek van helye ebben a vitában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)