Hirdetés

Szavazz: szerinted van értelme folytatni a Rick és Mortyt alkotója nélkül?

|

Justin Roiland kirúgása után tisztázta az Adult Swim csatorna, hogy mi várható az animációs széria jövőjével kapcsolatban, de mi most a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak.

Hirdetés

Súlyos vádakkal kell szembenéznie a Rick és Morty mögött álló kreatív elmének, Justin Roilandnek (aki egyúttal a két főszereplő szinkronhangja is), minek következtében a karrierjét már most lehúzhatja a vécén. És ha a bíróság elítéli exbarátnője bántalmazása miatt, akkor bizonyosan rács mögül nézheti majd, hogyan robog tovább nélküle az alkotótársa, Dan Harmon irányítása alá került produkció, vagy hogy milyen játékokkal jelentkezik a jövőben a High on Life-ot fejlesztő Squanch Games, ahonnan magától távozott.

A Rick Sanchez és Morty Smith kalandjait sugárzó Adult Swim csatorna hamar egyértelművé tette, hogy Roiland eltávolítása nem jelenti a sorozat végét, az ő közreműködése nélkül fognak elkészülni a további epizódok, és értelemszerűen új szinkronhangokat is keresnek. A rajongóknak egyébként már van is jelöltjük Chris Pratt és Tom Holland személyében, ha már egyébként is mindenütt ott vannak, miért ne vehetnék át pont ők a stafétát.

Hirdetés

De vajon tényleg az a jó megoldás, amire a csatorna szánta el magát még azelőtt, hogy megszületett volna a bíróság ítélete? Szavazzatok és kommentben fejtsétek ki, mit gondoltok erről! A voksolás módját bizonyára ismeritek már, de ha mégsem, akkor elég annyit tudnotok, hogy a felkínált válaszlehetőségek közül csak az egyikre bökhettek rá. Ha nem szavaznátok, de azért az eredményre rálesnétek, válasszátok az utolsó opciót.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)