Hirdetés

Szecska mester is beköszön a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz új trailerében

|

A Pókember: Irány a Pókverzum! stílusára hajazó animációs film tartogat meglepetéseket.

Hirdetés

Jeff Rowe (Mitchellék a gépek ellen) és Kyle Spears (Medvetesók) rendezésében érkezik a Paramount Pictures új animációs filmje, a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz, amelyben visszatérnek a TMNT univerzum ikonikus karakterei, csak éppen új vagy fiatalabb kiadásban. Olyan színészek szinkronizálják őket az eredeti változatban, mint Jackie Chan, Giancarlo Esposito, Paul Rudd, John Cena, Ice Cube és Seth Rogen.

Már a korábbi kedvcsináló is ízelítőt adott belőle, hogy a Mutáns káosz a Pókember: Irány a Pókverzum! és a Mitchellék a gépek ellen animációs stílusában valósul meg, az alábbi teljes trailer viszont felvonultatja a főgonoszokat, többet mutat a világból és megvillantja Szecska mestert is. 

Hirdetés

Az, hogy April nem fehér, már megosztotta a nézőket az előző előzetesnél is, és bár nem kell attól tartani, hogy Szecska mester (Jackie Chan) patkány helyett macska lett, azonban kicsit úgy néz ki, mint egy nyugdíjas, aki nyakonver, ha nem adod át neki a helyedet a villamoson. Pesze a hangsúly nem rajta lesz, hanem a négy fiatal teknőctesón, akik hőssé szeretnének válni New York lakóinak szemében, viszont nincsenek felkészülve arra, hogy mivel jár az odáig vezető út. 

A film augusztus 10-én kerül a hazai mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)