Hirdetés

Szegény Dwayne Johnsont kitolták a DC-moziverzumból, és most még egy tütüt is kapott a fejére

|

Ha azt hiszed, James Gunn volt kemény a Sziklával, akkor nézd meg, mit művelnek vele a lányai!

Hirdetés

Úgy tűnik, nem lesz Black Adam 2 - legalábbis Dwayne Johnsonnal biztosan -, a színész még egy cameót is visszautasított, miután eldurvult a viszony közte és a DC új vezetése közt, de hát valahol érthető ez a Warner ámokfutása közepette, pláne azután, hogy Henry Cavillt sem szeretnék tovább Superman szerepében látni.

Rájár a rúd tehát Johnsonra, de a fenti szuperhősköpeny-méregetéshez képest semmi, amit most a lányai tettek vele: 

Először parókát adtak rá, majd egy tütüt, ami persze nem fért fel még az egyik lábára sem, így a fején végezte.

Hirdetés

Sovány vigasz, hogy a parókát megúszta, a tütüt azonban először a nyakára akarták ráerőltetni a lányai, ám a feje is nagynak bizonyult. Így kénytelen volt úgy viselni, mint egy koronát. Biztos, ami biztos, egy tiarát is tettek rá. 

A színész az Instagram-poszt szövegében részletesen leírta, mi vezetett idáig, és a méltóságát kereste, illetve azon panaszkodott, hogy ennek nem lett volna szabad kikerülnie a netre. Egyébként ő maga posztolta a videót, szóval annyira talán nem is traumatizálta a helyzet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)