Hirdetés

Szellemes lett a Szellemirtók: Az örökség új trailere

|

A Sony Pictures egy új előzetessel emlékeztet minket rá, hogy még az új Szellemirtók film sem került mozikba.

Hirdetés

A koronavírus-járvány berobbanása miatt olyan sokat csúszott már a Szellemirtók: Az örökség premierje, hogy szinte már el is felejtettük, hogy egyáltalán számolnunk kell vele, márpedig a Sony Pictures most egy két és fél perces kedvcsinálóval jelezte, hogy érdemes.

Az örökség nem foglalkozik a pár éve megjelent és finoman szólva is felejthető 2016-os női Szellemirtókkal, helyette inkább a klasszikus második részt folytatja, az eredeti gárdából pedig többe is visszatérnek. 

Hirdetés

A szereplőgárdát erősíti Bill Murray, Dan Ackroyd, Ernie Hudson és Sigourney Weaver is, de nem rajtuk lesz a hangsúly, hanem az új szereplőkön, akiket Paul Rudd, Mckenna Grace és Finn Wolfhard keltenek életre.

A franchise öröksége ráadásul az alkotók tekintetében is folytatódik, hiszen a filmet az a Jason Reitman rendezte, akinek édesapja, Ivan Reitman jegyzi a kultikus első és második Szellemirtókat is. A 74 éves rendező pár hónapja már látta a filmet, és megríkatta a végeredmény, így nagy reményeket fűzünk Az örökség minőségéhez. Ebből ad ízelítőt az alábbi trailer: 

Ha minden jól alakul, akkor a Szellemirtók: Az örökség 2021. november 11-én kerülhet a mozikba. Drukkolunk neki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)