Hirdetés

Szellemirtók 3 - Bill Murray is a női változatot akarja

|

Bill Murray szemei előtt már egy női Szellemirtók ötlete lebeg és azt is elárulta, hogy kiket látna szívesen a filmben.

Hirdetés

A hétvégén a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon népszerűsítette új filmjét, a St. Vincentet Bill Murray és természetesen az újságírók nem tudták megállni, hogy felhozzák a Szellemirtókat, hiszen Dan Aykroyd régóta próbálja összehozni a folytatást, de Murray leginkább hallani sem akar róla. Abban viszont benne lenne, hogy nőkre cseréljék le őket.

A közelmúltban az a szóbeszéd járta, hogy a Sony Pictures fontolgatja egy női Szellemirtók film elkészítését és Bill Murray-nek ez nagyon tetszik. A színész úgy nyilatkozott a sajtó képviselőinek, hogy szívesen elmenne rá a moziba és valószínűleg a hölgyeken a felszerelés is jobban mutatna. Még arra is van ötlete, hogy kikből állhatna a női csapat. Elsőként a St. Vincent másik szereplőjét, Melissa McCarthy-t nevezte meg, majd Emma Stone-t említette, akivel volt egy emlékezetes jelenetük a Zombielandben.

Jó választásnak tartaná még Kristen Wiig-et, valamint Linda Cardellini-t is, akiket hihetetlenül mókásnak tart. McCarthy-t egyébként megkérdezték a dologról, aki elárulta, hogy ijesztő számára a feltételezés, mivel egy legendás szériáról van szó, viszont az említett hölgyekkel bármit megtenne. Ennek ellenére még nem keresték meg hasonló szereppel kapcsolatban.

Mit gondoltok, beválhatna Murray casting ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)