Hirdetés

Szellemirtók 3 - már meg is van a premier dátuma

|

A Sony Pictures bejelentette a Reitman-féle folytatás érkezésének időpontját. Innentől nincs megállás.

Hirdetés

Mióta az eredeti Szellemirtók filmek rendezőjének fia, Jason Reitman átvette a projektet, azóta meglehetősen felpörögtek az események. A Sony Pictures tegnap este már azt is bejelentette, hogy a Szellemirtók 3 2020. július 10-én már a mozikban lesz.

Hirdetés

Jason Reitman mellett Gil Kenan felel a forgatókönyvért, a forgatási munkálatok kezdetét pedig a nyárra tervezik. Jelenleg a főszerepekre keresnek színészeket, és már el is kezdték kiválogatni a tinédzserekből álló csapat tagjait. Egy teljesen új négyest kapunk 2 sráccal, 2 lánnyal, és a filmnek semmi köze sem lesz a 2016-os reboothoz.

Innentől már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy kik lesznek a főszereplők, és hogy az eredeti csapat tagjai milyen formában fognak felbukkanni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)