Hirdetés

Az eredeti főszereplők nagy része benne lesz a jövőre érkező Szellemirtókban

|

Dan Aykroyd megerősítette, hogy visszatér és szerinte arra is van esély, hogy Bill Murray és a többiek is csatlakozzanak a gárdához.

Hirdetés

Az eredeti Szellemirtók-csapat egyik tagja, Dan Aykroyd a napokban nyilatkozott a készülő harmadik részéről; elmondása szerint remek szereplőgárda állt össze ahhoz, hogy egy fantasztikus mozit tálaljanak nekünk jövő nyáron. Szerinte az új szereplők legalább annyira remek csapatot alkotnak majd, mint a visszatérő nagy öregek. 

Hirdetés

Az 1989-es Szellemirtók 2. után a klasszikus bandát nem láthattuk többet a képernyőkön (ha csak nem számítjuk az animációs sorozatot), jövőre azonban jó páran visszatérnek, hogy harminc év után trilógiává bővítsék a szériát. A forgatókönyvet a kultikus eredeti részek rendezőjének fia, Jason Reitman jegyzi. Az egyik főszereplőt, Raymond Stantzot játszó Dan Aykroyd most hivatalosan is megerősítette, hogy visszatér legendás szerepéhez:

"Eléggé eltávolodtam a filmektől. Most van ez a Szellemirtók film, amin dolgozunk, ennek a kedvéért visszatérek, mert nagyon király lesz. [...] Benne lesz az eredeti szereplők nagy része. És persze ne feledkezzünk meg a fiatal sztárokról sem."

Arra a kérdésre, hogy Bill Murray is visszatér-e, a színész azt válaszolta, hogy nagyon reménykednek benne. Korábban azt nyilatkozták az alkotók, hogy Murray elolvasta a forgatókönyvet és egyáltalán nem zárkózott el a szerepléstől, de biztosat egyelőre még nem tudunk. Már zajlanak a forgatások, tehát hamarosan kiderül, hogy kikkel találkozhatunk majd a filmben. A premier dátumát 2020. július 10-re tűzték ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)