Hirdetés

Ez lesz az új Szellemirtók főcímdala

|

Missy Elliott és a Fall Out Boy adták elő az idei Szellemirtók mozi fő témáját, ami nem igazán nyerte el az emberek tetszését.

Hirdetés

Befutott az új Szellemirtók mozi betétdala, és legalább annyira tetszik a közönségnek, mint a film trailere. Úgy tűnik bármerre is mozdulnak a készítők ezzel a sorozattal, csak közutálat lesz a jussuk.

Én nem vagyok vallásos Szellemirtók rajongó. Szeretem a szériát annyira, mint bárki, de messze vagyok a fan státusztól és nem csepegnek könnyek a szememből az eredeti téma hallatán.

Ettől függetlenül is úgy gondolom, hogy ez a szám nem lett jó. Ha a Fall Out Boy bármelyik notáját felcsapom, már sokkal boldogabb a fülem...

A modernizálás önmagában még nem gond, és én még ráadásul azok között vagyok, akik nem ítélték halálra a filmet, és az ilyenkor kötelező jellegű feminácizás sem okozna örömet, de azért be kell látni, hogy eddig semmit sem sikerült megugrani az elvárások terén, ami nem túl jó előjel. 

Nektek mennyire jött be az új téma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)