Hirdetés

Bill Murray is cameózik az új Szellemirtókban

|

Soknak hiányolják az eredeti gárdával készülő folytatást, de mint kiderült, a női Szellemirtók-rebootban több szereplő is megjelenik a nyolcvanas években debütált csapatból.

Hirdetés

Akármennyire érdekesnek tűnik a Szellemirtók rebootja – amiből úgy tűnik, készül egy változat a korábbi részekhez hasonlóan egy férfi főszereplő-gárdával is –, sokan azért a régi csapat miatt kedvelték meg a szériát, és valószínűleg miattuk is ülnének be megint a moziba. Jól tudják ezt az új filmek készítői is, így két szereplő is feltűnik egy vendégszerep erejéig a jövőre megjelenő moziban.

Miután korábbi pletykák alapján elég valószínűnek tűnik, hogy Dan Aykroyd is szerepel benne, a napokban Bill Murrayt is megpillantották Bostonban, ahol a film forgatása folyik. Mivel Aykroyd sem az eredeti karakterét, hanem egy New York-i taxist játszik majd, valószínűleg Murray sem Peter Venkman szerepét ölti ismét magára. Pletykák szerint Martin Heiss karaktereként cameózik, aki tulajdonképpen az új film gonosz főszereplője, legalábbis az emberi karakterek közül.

Mit gondoltok, milyen lesz a 2016-os Szellemirtók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)