Hirdetés

A legmenőbb halloweeni jelmezt készítette fia kerekesszékéből az apuka

|

Minden évben a Halloween közeledtével Ryan Scott Miller valamilyen ötletes módon átalakítja fia, Jeremy kerekesszékét, hogy mindenki irigykedhessen rá a szomszédságban.

Hirdetés

Az apuka minden évben kiválaszt valamilyen filmvilágbeli járművet fiával, amivé átalakíthatják a gyerek kerekesszékét. Mindig megpróbálnak az előző évinél bonyolultabbat választani, és idén már egy szavazást is tartottak a barátaikkal, hogy mit próbáljanak megalkotni: végül a Szellemirtók legendás járműve, az Ecto-1 nyert.

 

Az elkészült jelmez pedig - mint korábban mindig - most is fantasztikusra sikerült: az eredeti autó szinte összes eleme megtalálható benne, a tetején lévő dobozoktól és létrától kezdve az összes szirénáig és fényszóróig. Emellett fel van szerelve két hangszóróval is, amiből egy a sziréna megszólaltatására van, a másik pedig a Szellemirtók főcímdalát játssza. Az már szinte természetes ezek mellett, hogy minden lámpa, a szirénákat is beleértve, működik.

"[Jeremy] látta már mind a három [Szellemirtók] filmet és a rajzfilmsorozatot is nézi Netflixen. Imádja a zenéjét, és azt, hogy az egész egy komédia néhány igen menő kütyüvel és kalanddal. Eddig ez volt a legbonyolultabb jelmez, amit építettünk: a keret nagyon összetett volt, rengeteg apró részlettel. De amikor láttam az arcát, ahogy az egész kezdett alakot ölteni, fantasztikus volt."

Az alkotást egyébként nem csak maguknak készítették: azóta meglátogatták a helyi gyermekkorházat is vele, hogy minél többen kipróbálhassák Jeremy menő kerekesszékét.

Bár ők azt állítják, ez volt a legnehezebb eddigi művük, mi azért bőven kiegyeznénk bármelyik korábbival is: tavaly például a Star Wars ötödik részéből, a Birodalom visszavágból készítettek el egy hósiklót, de előtte Jeremy kipróbálhatta már Amerika Kapitány motorját is.

Az biztos, hogy Ryan jó eséllyel pályázik az év apukája címre, Jeremy pedig remélhetőleg fog kapni egy pár hívást halloween estéjén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)