Hirdetés

Ghostbusters - lesz férfi főszereplős film is

|

Ivan Reitman és Dan Aykroyd egy teljesértékű franchise beindításán dolgoznak a Sony kedvéért.

Hirdetés

A Szellemirtók rajongói egyrészt izgatottak voltak, hogy visszatér kedvencük, másrészt viszont nagyon összezavarodtak, amikor kiderült, hogy az új filmben női főszereplők lesznek

Nem kell aggódni: a Sonynak nagy tervei vannak a Ghostbusters névvel, és a női gárda után egy csak férfi főszereplőkből álló bandát mutatnak majd be a második filmmel. “Szeretnénk bővíteni a Ghostbusters univerzumot különböző filmekkel, sorozatokkal, termékekkel, és mindennel, ami részét képezi a modern szórakoztatóiparnak” - nyilatkozta Ivan Reitman rendező.

“Ez egy márkanév, ami félelmetes, természetfeletti történeteket mesél el humorosan tálalva. Paul Feig filmje lesz ennek első bizonyítéka, amit júniusban kezdenek el forgatni, hogy készen álljon a 2016. júliusi premierre. Vele dolgozik majd a világ négy leghumorosabb női színésze, és még más meglepetésekkel is készülünk.”

Reitman, a Ghostbusters filmeken dolgozó kollégájával, Dan Aykroyddal együtt az újonnan felépített “GhostCorps” Sony stúdióba költözik. “Az elsődleges célom, hogy olyan nevet csináljak a Szelemirtókból, amilyet mindig is megérdemelt. Az eredeti filmet sokan szerették a szereplőivel együtt, és reméljük, hogy mi is alkothatunk egy olyan filmet, amit szerethetünk majd."

A második film szereplői között lesz Channing Tatum, Reid Carolin és Peter Kiernan. Valószínűleg Tataum játsza majd az egyik szellemirtót. Drew Pearce, az Iron Man 3 és a Mission Impossible 5 írója dolgozik majd a forgatókönyvön.

Ti mennyire örültök a Ghostbusters név teljes rebootjának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)