Hirdetés

Paul Rudd is szerepelni fog az új Szellemirtókban

|

A Bosszúállók után egy újabb népszerű franchise-ban kap főbb szerepet.

Hirdetés

Ivan Reitman 1984-es eredeti Szellemirtók filmje és az 1989-es folytatás után jövőre trilógiává bővül a filmsorozat - a 2016-os rebootot pedig mindenki próbálja inkább elfelejteni, ami így is van jól. Az új mozihoz pedig egyre több neves színészt igazolnak le.

Hirdetés

A film hivatalos Twitterén jelentették be nemrég, hogy a stábot fogja erősíteni Paul Rudd is, akit az utóbbi években leginkább a Hangyaként ismerhettek meg sokan.

Rudd mellett biztosan szerepelni fog Carrie Coon, Finn Wolfhard és Mckenna Grace is. Az új filmet Jason Reitman rendezi, míg a két eredeti mozi rendezője, Ivan Reitman producerként vesz részt a munkálatokban. Az új Szellemirtók a jelenlegi tervek szerint 2020. július 10-én debütál majd az amerikai mozikban.

Ti várjátok az új Szellemirtók filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)