Hirdetés

Egy pillanatra deszkára cserélte a Szellemlovas a járgányát

|

A rajongók egy elég ütős momentumnak lehettek szemtanúi a legújabb Bosszúállók füzetet olvasva.

Hirdetés

Akadnak olyan jelenetek a Marvel képregényeiben és filmjeiben is, amelyek láttán a legnagyobb rajongók valószínűleg felállva tapsoltak vagy legalább elismerően bólintottak. Ilyen volt például az is, amikor a Bosszúállók: Végjáték fináléjában Pókember Thor pörölyén lógva szelte át a csatateret, de bizony az MCU alapjául szolgáló füzetekben is bőven találni ilyesmiket.

Hirdetés

Továbbra is halad a Jason Aaron nevével fémjelzett Bosszúállók-sztori, amelyben Robbie Reyes, vagyis a Szellemlovas, Penge, illetve a többi hős még a poklot is megjárta grandiózus kampánya során. A legújabb, Starbrand Reborn nevezetű cselekményszál az űrbe vitte a csapatot, ahol olyan karakterekkel akasztották össze a bajszukat, akik egykor mind Galactust szolgálták. Itt történt az a pillanat is, amire valószínűleg egyáltalán nem számítottak a rajongók.

Reyesnek ugyanis el kellett hagynia ikonikus Hell Chargerét, hogy megküzdjön az Ezüst Utazóval, és a harc hevében valahogy sikerült lenyúlnia annak galaktikus szörfdeszkáját. A móka csak rövid ideig tartott, mert az Utazó hamar visszaterelte magához járművét, de így zseniális pillanat volt az, ahogy a Szellemlovas egyensúlyozott a deszkán.

A deszka egyébkétn nem pusztán egy jármű, hanem egy öntudattal rendelkező kvázi lény, mely csak azok utasításait követi, akik ellopják az Utazó erejét, vagy akiket régóta ismer. A Szellemlovas egyik kritériumnak sem felel meg, le is repült róla hamar.

Reméljük, ezt egyszer még filmen is láthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)