Hirdetés

Szép trollkodással készült az HBO A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi premierjére

|

Nem nézte tétlenül az HBO, hogy komoly konkurenst kapott a Sárkányok háza.

Hirdetés

Több puszta véletlennél, inkább az egyre magasabb hőfokon égő streaming háború egyenes következménye, hogy az idei őszi-téli szezonban a piac meghatározó szereplőinek majd' mindegyike nagyszabású fantasy eposszal igyekszik stabilizálni helyzetét és további előfizetőkre szert tenni, vagy legalább megakadályozni elvándorlásukat. A Disney+ (Willow) és a Netflix (Vaják: A vér eredete) újdonságaira még várnunk kell, az előbbi november 30-án rajtol, az utóbbi premierdátumát pedig még nem hozták nyilvánosságra.

Bemutatkozott viszont tegnap minden idők legdrágább sorozata, A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi, amelyhez képest két hét előnyre tett szert az HBO Maxra gyártott Sárkányok háza. Az Amazon Prime Video büszkeségével ellentétben a Trónok harca előzménysorozata egyelőre nem osztotta meg a rajongótábort, hanem pont ellenkezőleg, összerántotta és ismét feltüzelte azt, a nézettségi mutatók az HBO minden várakozását felülmúlták.

Hirdetés

Bár a George R. R. Martin regényfolyamával, A tűz és jég dalával megteremtett világ népszerűségéhez nem fér kétség, ismertség tekintetében nem veheti fel a versenyt A Gyűrűk Urával, J. R. R. Tolkien (ejtsd: Tolkin) életművének tetőpontjával. Emiatt érthető, hogy az HBO veszélyes konkurensként tekint az Amazon sorozatára, ezért csavarkulcsot dobott a produkció premierjének küllői közé: úgy döntött, ingyen megtekinthetővé teszi a Sárkányok háza nyitóepizódját a YouTube-on.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mielőtt rohannátok megnézni, jobb, ha tudjátok, mi megint kimaradunk a jóból, legalábbis magyarországi IP-címmel nem elérhető a területi korlátozás miatt. Mindazonáltal el kell ismernünk, hogy az HBO tökéletesen időzítve trollkodta meg A hatalom gyűrűi premierjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)