Hirdetés

Szeptemberben kezdődhet az Obi-Wan Kenobi sorozat forgatása

|

A hányattatott sorsú produkció végre-valahára útjára indulhat, hogy Kenobi mester klónháborúk utáni életét is mihamarabb megismerhessük.

Hirdetés

A Star Wars széria egyik legjelentősebb szereplője, Obi-Wan Kenobi évek óta rajongói teóriák középpontjában volt, azonban a Disney nagyjából egy éve jelentette be, hogy készül a karakterre fókuszáló sorozat - ráadásul Ewan McGregor főszereplésével. A leleplezés óta jó pár tényező hátráltatta a széria munkálatait, azonban ha minden jól megy, hamarosan kezdődhetnek a forgatások.

Hirdetés

A sorozat kapcsán érkező izgalmas hírekre jutott egy-egy kevésbé szívderítő is: az a hír járta, hogy Hayden Christensen is visszatérhet Anakin szerepére, eközben a Disney kiadta az útját a korábbi forgatókönyvírónak; a koronavírus miatt leálltak a forgatások, viszont úgy tűnik, hogy Luke és Leia is feltűnhetnek a szériában. A hányattatások után úgy tűnik, hogy végre elindulhatnak a munkálatok.

Most a stúdióhoz közeli források azt pletykálják, hogy szeptemberben kezd el forogni a kamera, és elsőkörben Dél-Kaliforniában látnak hozzá a munkálatokhoz, ott, ahol a The Mandaloriant is felvették. Az a hír járja, hogy ezután Angliába, a Pinewood Studioshoz költözik a stáb a további forgatási munkálatokhoz. 

Persze a koronavírus miatt továbbra is képlékeny, hogy meddig tarthatnak a forgatások, de remélhetőleg sikerül gyorsan felvenni a jeleneteket. Persze mindez azt is jelenti, hogy a széria premierjére még meglehetősen sokat kell várnunk, de már az is biztató, hogy végre beindultak a fogaskerekek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)