Hirdetés

Szerinted is úgy néz ki Will Poulter, mint a Toy Story egyik karaktere?

|

Az MCU-hoz nemrég csatlakozó Poulternek mindig is voltak problémái azzal, hogy a külsőjére fókuszálnak az emberek, és ez most egy nagyon meglepő esetben csúcsosodott ki.

Hirdetés

A galaxis őrzői: 3. részben Will Poulter játszotta Adam Warlock szerepét. A karakterből az írók nem hozták ki a legtöbbet, de a színész teljesítette, amit elvártak tőle. Mivel az új Marvel film épp a mozik toplistáin szárnyal, így Poulter is járja az interjús köröket, hasonlóan James Gunnhoz.

Poulter a GQ magazinnak nyilatkozott legutóbb, és egy nagyon fura esetről számolt be. A Los Angelesben töltött ideje alatt a színész betért egy mosdóba, ahol egy férfi rákérdezett, hogy ő volt-e a srác a Toy Storyból. Tudjátok, az animációs filmből.

Hirdetés

Poulter elmondta, hogy egészen meglepődött a dolgon. Nem igazán segítette a helyzetét, hogy 2017-ben ténylegesen beöltözött a Toy Story rosszarcának egy anti-bullying kampány részeként, de az 1995-ös animációs filmhez nem használtak valódi színészeket, így hirtelen nem is tudott mit mondani.

Hozzátette, hogy neki egész életében voltak problémái a külsőjének megítélésével. Mivel a Családi üzelmekben a "csúnya tinisrácot" játszotta, ezért most mindenki el van képedve, hogy milyen jól néz ki. Ez azonban nem akkora dicséret számára, mint amekkorának a közösségi média népe gondolja.

"Van az a kép, ahol egymás mellé tették a fotómat a Családi üzelmekből és az Őrzőkből. Konkrétan 10 év van a két fotó között, de az emberek ebbe bele se gondolnak. Valaki két napja rámkiabált, hogy »szépen kikupálódtál, gratulálok«. Nehéz nem úgy venni ezt, hogy »ja, tök rusnya voltál az életed legnagyobb részében, de most kicsit jobb«."

A színész állítása szerint ő teljesen rendben van a külsejével. Megszokta már, hogy nem tartozik bele a "szokványosan vonzó" kategóriába, mégis furcsállja, hogy az emberek ennyire megszállottak a külső szépséggel.

"Miért foglalkozunk mi ezzel ennyit? Főleg a nők esetében elképesztő. Mindegy is igazából, hogy nő vagy férfi, de miért fókuszálunk erre ennyire? Sajnos a közösségi média hozott egy olyan problémát, hogy mindenki azt hiszi, mindenki véleménye ugyanannyira fontos."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)