Hirdetés

Szerintetek érdekes lehet egy Klingonokról szóló Star Trek sorozat? Az egyik színész szerint nagyon is

|

A Worfot alakító Michael Dorn nagyon szeretne látni egy Worfra fókuszáló spin-off sorozatot, ami a kapitány szemein keresztül bemutatná a Klingon társadalmat.

Hirdetés

Michael Dorn egyik leghíresebb szerepe Worf volt a Star Trekből, de a színész azóta szeretne visszabújni a jelmezbe, mióta űrkalandjai véget értek. Dorn az elmúlt néhány évben keményen dolgozott egy Worfra koncentráló spin-off sorozat forgatókönyvén, és több stúdiót és csatornát is megkeresett ötletével. Sajnos egyelőre még nem talált otthont a projekt, de Dorn még nem hajlandó feladni a küzdelmet.

A Trek Movie-nak adott interjújában elmondta, hogy néhány évvel ezelőtt komoly esély volt a dologra, de mégsem indult be a gyártás. Ettől függetlenül a színész tovább küzd a szerelemgyerekéért.

"Egy évvel ezelőtt lehetett volna belőle valami komolyabb, de sajnos nem jött össze. Nem tudom, hogy halott-e az ötlet. Az én képzeletemben nem az, az biztos. Szerintem komoly lehetőséget hagynak az asztalon ezzel."

Hirdetés

Hogy miben lenne más egy Worf spin-off, mint egy középszerű Star Trek széria? Dorn nem finomkodott, és leadta a sorozat teljes szinapszisát.

"Ahelyett, hogy a Csillagflotta oldaláról néznénk a Klingon birodalmat, a Klingonok oldaláról néznénk a Csillagflottát. A birodalom komoly bajban van, és nem mehetnek tovább úgy a dolgok, ahogy eddig. A klingonok vagy kihalnak karddal a kezükben, vagy együtt változnak az időkkel, és minden más lesz. Worf egy olyan srác, aki azt mondaná, hogy »változnunk kell az időkkel, ez a valódi harcos igazi ismertetőjele«."

Ez alapján tényleg valami különleges származhatna Dorn ötletéből. Kicsit reméljük, hogy egyszer sikerül befutnia vele valahol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)