Hirdetés

Szerintetek ki nyerne, ha összecsapna John Wick és Tyler Rake?

|

A Tyler Rake filmeket rendező Sam Hargrave elmondta, hogy ő mit gondol.

Hirdetés

Van valami közös John Wickben és Tyler Rake-ben. Nem arra gondolunk, hogy mindketten képzett harcosok, hogy kinevették a halált vagy megállíthatatlanul menetelnek előre, hanem a népszerűségükre. Keanu Reeves Rémkirálya természetesen ebben előnyt élvez, hiszen a John Wick-filmek közkedveltek, a John Wick: 4. felvonás pedig olyan jó fogadtatást kapott minden téren, hogy a Lionsgate lelkesebben építgeti a saját kis univerzumát spin-off sorozatokkal és a John Wick 5-tel. 

Ugyanakkor a Chris Hemsworth által álakított katona, Tyler Rake is nagyot ment a Netflixen: a streamingszolgáltató egyik legtöbbet nézett, saját gyártású filmje lett - olyannyira, hogy érdemes volt visszahozni a karaktert a halálból, és elkészíteni a Tyler Rake: A kimenekítés 2-t, amely június 16-án debütál a platformon, a hivatalos előzetes pedig egy még keményebb folytatást ígér

Hirdetés

A közelgő premier kapcsán a Tyler Rake: A kimenekítés 1-2-t készítő Sam Hargrave interjút adott a Collidernek, a beszélgetés során pedig megkérdezték tőle, hogy szerinte ki kerülne ki győztesen John Wick és Tyler Rake harcából. Hargrave érthetően először kicsit elfogultan nyilatkozott érintettként: 

"Ez minden idők legnagyobb kérdése! Úgy értem, ez nehéz ügy, mert, tudod, elfogult vagyok Tyler Rake karakterével kapcsolatban. [...] Elvenném John Wick golyóálló ruháját, és Tyler Rake-nek adnám. A fickó badass, szóval nincs vita."

Amikor a Collider újságírója arra kérte a rendezőt, hogy tegye félre azt, hogy ő alkotta meg Tyler Rake-et, és válaszoljon úgy, Hargrave akkor kicsit másként fogalmazott, de a lényeg ugyanaz maradt: 

"John Wick most már fogalom. Legenda a filmjeiben, és legenda akcióikonként is. Szóval nem, ez a csávó nem adja fel harc nélkül, de a negyedik film bebizonyította, hogy legyőzhető. Mi pedig megmutattuk, hogy a mi emberünk megölhető, mégis visszatér a halálból, szóval ez Tyler Rake mellett szól. Hosszú, kemény küzdelem lenne, de Tyler Rake-re voksolnék."

Úgy tűnik, hogy Hargrave még nem olvasta, hogy lesz John Wick 5, így nem tudja, hogy Baba Yaga sem feltétlenül végzett a bérgyilkosok világával. Azt viszont kikötötte a filmes, hogy valószínűleg a John Wick filmeket jegyző Chad Stahelski ugyanúgy a saját karaktere felé húzna, és bármilyen küzdelemre is kerülne sor a két harcos között, az legendás lenne. Ahogy keveredne a két rendező kaszkadőr-tudással vegyített stílusa, az egy végtelenül szórakoztató elegyet eredményezne: 

"[...] Legyünk őszinték, ezek a fickók együtt egy jelenetben örületesek lennének."

Ti mit gondoltok a John Wick vs. Tyler Rake kérdésről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)