Hirdetés

Szexbajokkal, Mad Mannel és focival erősít szeptemberben az RTL+

|

A labdarúgás rajongói az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga legújabb mérkőzéseinek örülhetnek, de nem csak ennyiből áll a felhozatal.

Hirdetés

Bár olyan streamingszolgáltatásokkal nehéz felvenni a versenyt, amik mögött gigászok állnak és világhírű franchise-okkal vannak felvértezve (mint a Disney+, az HBO Max, a Netflix, az Amazon Prime Video, a SkyShowtime és az Apple TV+), de azért az RTL+ is nagyon igyekszik felzárkózni. Az előfizetők olyan exkluzív tartalmakat nézhettek eddig, mint a Zámbó Jimmy életéről szóló A király és olyan műsorokat nézhetnek vissza reklám nélkül, mint a hamarosan induló The Voice. 

Az RTL streamingplatformja ráadásul támogatottságban is fejlődik, a számítógépeken, az iOS és Android mobilokon, az LG okostévéken és a Vodafone TV médiaboxon kívül már Android TV operációs rendszert futtató készülékeken is működésre bírhatjuk az appot. 

Hirdetés

Az RTL most közleményben árulta el, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az előfizetők szeptember folyamán. Szeptember 13-án itt debütál a Szexbajok (Follow the SOA) című holland sorozat, amelyben egy nemi betegség terjed futótűzként a 18 éves Esmee évfolyamában, aki nyomozásba kezd. Két nappal később a skandináv sikersorozat, A híd (Bron) folytatódik a harmadik évaddal, amely nem összekeverendő az HBO Max azonos nevű realityjével

Szeptember 20-án felkerül a Golden Globe- és Emmy-díjas Mad Men - Reklámőrültek, 28-án pedig a kanadai krimiszéria, a Victor Lessard második évada ülteti majd képernyő elé azokat, akik szeretik a pszichológiai thrillereket és/vagy Martin Michaud bestseller regényeit. Szeptember 21-től visszatér az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga is izgalmas meccsekkel, az RTL Hármon közvetített mérkőzéseken túl a streamingszolgáltatás előfizetői extrát is kapnak, az RTL+ felületén ugyanis 4-4 további összecsapást követhetnek majd élőben. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)