Hirdetés

Szexuális zaklatás miatt fordult a Stranger Things színésznője a streamerkedés felé

|

Olyan ajánlatot kapott az egyik producertől, ami elvette a kedvét a színészkedéstől.

Hirdetés

Hátra van ugyan még a záróévad, ami jó eséllyel változtathat a sorrenden, ám pillanatnyilag a negyedik a Stranger Things legnézettebb szezonja. Ahhoz, hogy a korábbiaknál is sikeresebb lehessen, olyan új közönségkedvenc karakterek is kellettek, mint a Joseph Quinn által megformált Eddie Munson. Szintén ebben az évadban debütált az Eddie számára egyáltalán nem közömbös Chrissy Cunningham is, aki végül a sors (pontosabban a forgatókönyvírók) szeszélyéből nem időzhetett hosszan a képernyőn, mégis sokan a szívükbe zárták.

Az őt eljátszó Grace van Dien számára nem a Stranger Things jelentette a belépőt a filmezés világába (2014-ben kezdett filmezni, de már jóval előtte, 2005-ben felbukkant egy realityben az akkor 9 éves színésznő), de így is jótékony hatást gyakorolhatott a karrierjére, pontosabban gyakorolhatott volna, ha egy incidens miatt nem dönt úgy, hogy meghallgatásokra járás helyett inkább a Twitchen streamel.

Hirdetés

Grace egyebek mellett olyan többjátékos lövöldéket streamel BlueFille néven, mint a Fortnite és a Valorant, követőinek száma pedig mostanra meghaladja a 280 ezret. Nekik mesélte el a minap egy livestream során, hogy miért vált az életében a streamelés fontosabbá a filmezésnél. Mint kiderült, elég rossz tapasztalatokat szerzett néhány közelmúltbeli forgatásán, ellenben amikor streamel, akkor megválaszthatja, hogy kivel áll szóba, kivel tölti az idejét.

Anélkül, hogy megnevezte volna az illetőt, elárulta, hogy az egyik filmjének producere (tehát nem a Stranger Things stábjából valaki) félreérthetetlen ajánlatot tett neki, arra próbálta rávenni, hogy csatlakozzon hozzá és egy másik nőhöz egy édeshármas erejéig. A producer ezt nem személyesen adta Grace Van Dien tudtára, hanem a már említett nő útjára, akinek a szolgáltatásaiért a színésznő szerint fizetett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ez volt az utolsó csepp a pohárban, minek hatására átgondolta a jövőjét, és úgy döntött, hogy jobban jár, ha a streamelésre fókuszál. Van Diennek pillanatnyilag két leforgatott filmje van a csőben, a The Fix és az Aah! Roach!, bár még egyikhez sem társítottak premierdátumot. Az iméntiek tükrében pedig kétséges, hogy látjuk-e még valaha bármilyen más, akár mozis, akár tévés, akár streamingre gyártott produkcióban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)