Hirdetés

Színdarabban mutatják be a Stranger Things szereplőinek múltját

|

A színpadon ismert és új szereplők is megjelennek majd.

Hirdetés

A londoni West Enden található Phoenix Theatre színpadán mutatják majd be azt a darabot, amely a Stranger Things világában játszódik és a sorozat előzményeiről szól.

Az oldal információi szerint a Stranger Things: The First Shadow című történetet a sorozat készítői, Matt és Ross Duffer eredeti története alapján Kate Trefry, a sorozat egyik írója jegyzi majd.

A színdarabban a sorozatból már ismert szereplők mellett új karaktereket is bemutatnak majd. A helyszín ugyanúgy az Indiana államban található Hawkins fiktív városa, ahol a Netflix sorozata is játszódik, azonban a történet 20 évvel a széria epizódjai előtt, 1959-ben játszódik.

Hirdetés

A nézők láthatják majd az ifjú Jim Hoppert, Joyce Maldonadót, Bob Newby-t és Henry Creelt is. A Duffer-fivérek szerint a darab története fekteti le a netflixes sorozat alapjait. A rendezői feladatokat a filmesként is ismert Stephen Daldry vállata, aki olyan filmeket rendezett, mint az Órák és a Billy Elliot.

Rendkívül izgatottak vagyunk a Stranger Things: The First Shadow miatt. Túlzás nélkül rendkívül inspiráló volt a brilliáns Stephen Daldry-val dolgozni, Kate Trefry pedig olyan darabot írt, ami helyenként meglepő, ijesztő és megindító. A nézők találkozhatnak majd szeretetre méltó új szereplőkkel, de ismerős arcokkal is, egy olyan múltbéli utazás során, amely lefekteti a Stranger Things alapjait. Imádnánk, ha ennél is többet árulhatnánk el a sztoriról, de nem tesszük, mert sokkal nagyobb móka lesz, ha mindenki magának fedezheti majd fel

- írták a Duffer-fivérek egy sajtóközleményben.

Az első előadásra 2023 vége felé kerülhet majd sor Londonban, a pontos dátumokat azonban még később fogják csak bejelenteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)