Hirdetés

Színes bőrű Batmannel jön John Ridley új képregénysorozata

|

A négy füzetből álló minisorozatban nem Bruce Wayne ölti majd magára a denevérjelmezt.

Hirdetés

A DC FanDome során a filmek és a játékok kapták a főszerepet, de szó esett néhány képregényes fejleményről is. Az egyik panelbeszélgetés keretében a filmes fronton a 12 év rabszolgasággal 3 Oscar-díjat nyerő, valamint számos sorozatepizódot rendező John Ridley megerősítette, hogy egy új képregény-minisorozaton dolgozik.

Hirdetés

Ezt a Doom Patrolt és a Batman Universe-t rajzoló Nick Derringtonnal hozzák össze. Négy füzetből áll majd, melyek valamikor 2021-ben jelennek meg, és párhuzamosan futnak James Tynion IV és Jorge Jimenez képregényeivel.

Középpontjában nem Bruce Wayne, hanem a Wayne Enterprisest vezető Lucius Fox és családja áll majd, és Ridley elmondása szerint "47%-nál egy kicsit több esély van arra, hogy színes bőrű lesz Batman".

"Foxnak van egy családja, és a családnak titkai. [...] Eltérő a dinamika, mint azon Batman esetében, akit mindig látunk."

Az első, ennek kapcsán kiadott rajz alább tekinthető meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)