Hirdetés

Színes bőrű főszereplővel készülhet Constantine pletykált új sorozata

|

Ismét egy sokak által várt visszatérésről kezdtek el pusmogni.

Hirdetés

A The Illuminerdi szerint az HBO Max a Warnerrel leszerződött J.J. Abramsszel és Bad Robot Productions nevű produkciós cégével dolgozik Constantine új sorozatán, sőt, éppen a címszereplő megformálóját keresik.

A lapnál úgy tudják, már nem Keanu Reevesszel, hanem egy, a húszas évei végén járó, színes bőrű színésszel szeretnék megcsinálni a projektet. Egyfajta kiindulási pontként egy "fiatalabb Riz Ahmedet" emlegetnek, de nem kifejezetten neki szánhatják John Constantine szerepét. Maga a széria kevésbé vallási, jóval inkább horrorelemekre fókuszálhat, ily módon minden korábbi interpretációtól különbözhet és a karaktert is sötétebb oldaláról közelítheti meg.

Hirdetés

Tavaly volt a Reeves-féle mozifilm bemutatásának tizenötödik évfordulója: ennek kapcsán nyáron pletykáltak is egy csomót arról, hogy a színész visszatérhet a szerephez, hogy aztán maguk az eredeti DC-film alkotói jelentsék ki, hogy egyelőre csak a szándék van meg részükről.

Abrams a Warnerrel köttetett dealje értelmében e pillanatban három hivatalosan megrendelt HBO Max-sorozaton dolgozik, ezek közül az egyik a képregényekben Constantine-t is magába foglaló Justice League Dark csapaton alapszik, igaz, ennek címe jelenleg nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)