Hirdetés

Színes változatban is elérhető lesz a teljes The Walking Dead képregény

|

Megújult formában tér vissza Robert Kirkman népszerű zombis kalandja.

Hirdetés

2003-ban indult és tavaly, vagyis 2019-ben zárult le a The Walking Dead története, ami egy viszonylag egyszerű posztapokaliptikus kalandnak indult, ám az évek múlásával egy elég nagy franchise lett belőle. Hamarosan pedig azok is élvezhetik majd a képregényeket, akiket eddig a fekete-fehér ábrázolás tartott vissza.

Hirdetés

Az Image Comics ugyanis úgy döntött, hogy a sorozat 193 füzetét újból piacra dobja, ám ezúttal teljesen színes változatban. A The Walking Dead Deluxe nemcsak a színes oldalak miatt lesz különleges, hanem azért is, mert minden egyes szám tartalmazni fog egy The Cutting Room Floor nevezetű szekciót, ahol a kaland írójától, Robert Kirkmantől olvashatunk kommentárokat és egyéb érdekességeket.

A színezésért egyébként Dave McCaig felel, és a fenti nyalánkságokon túl még másfajta borítók is készülnek majd a füzetekhez. Az első rész október 7-én debütál, majd ezt követően havonta érkezik két újabb felvonás. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan fest majd a The Walking Dead Deluxe, feltétlenül nézzetek rá az alábbi galériára!

Ti örültök a színes The Walking Deadnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)