Hirdetés

Magyar szinkronnal is meggyőző a Dűne 2 első trailere

|

Denis Villeneuve idén folytatja nagy vállalását: Frank Herbert kultikus művének adaptálását.

Hirdetés

Minden évben megvannak azok a csemegék, amik láttán gyorsabban kezd el verni a filmrajongók szíve, idén több ilyen is akad, elvégre olyan rendezők újdonságait láthatjuk majd moziban, mint Christopher Nolan (Oppenheimer), Martin Scorsese (Killers of the Flower Moon), Greta Gerwig (Barbie), Wes Anderson (Asteroid City), Ridley Scott (Napoleon), Kenneth Branagh (Szeánsz Velencében), Taika Waititi (A győztes gól) és Denis Villeneuve (Dűne 2). 

Az elmúlt hetekben szinte mindegyikkel kapcsolatban megkaptuk az első vagy a legújabb előzetest, nem volt ez másképp a Dűne folytatásánál sem. Aki angolul nézte az előző filmet, az láthatta már a trailert magyar felirattal ellátva, aki viszont szinkronosan, annak egészen idáig kellett rá várnia, hogy elkészüljön ez a változat, amely nem marad el hangulatában az eredetitől. 

Hirdetés

Ahogyan a 2021-ben bemutatott első rész, úgy a második is nézhető lesz magyar szinkronnal, és a magyar változatnál igyekeztek megtartani azokat a hangokat, akiket már megszokott a közönség: Jason Momoánál Varga Rókust, Javier Bardemnél Fekete Ernőt, Josh Brolinnál Kőszegi Ákost és Timothé Chalametnél meghonosodni látszik Jéger Zsombor (Szólíts a neveden, Ne nézz fel!). Nem szólal mindegyikük meg az alábbi kedvcsinálóban, de így is érdemes megnézni. 

A Dűne 2-t november 2-től vetítik majd a hazai mozik. Ti magyarul vagy angolul fogjátok nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)