Hirdetés

Szinkronos előzetes hangol rá a Transformers: A fenevadak korára

|

Optimus Prime ezúttal fémbestiák oldalán harcol.

Hirdetés

Eredetileg már idén júniusban új filmmel bővült volna a Transformers franchise, de a premiert végül eltolták 2023 nyarára. A Steven Caple Jr. (Creed 2, Transformers: Earthspark) rendezésében érkező Transformers: A fenevadak kora a klasszikus Beast Wars animációs sorozat adaptációja lesz, amiben a robotok nem járművekké, hanem vadállatokká és dinoszauruszokká alakultak át. 

Az Űrdongó eseményeire is építő sztori emberi főszereplői Anthony Ramos (Csillag születik, Hamilton) és Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah, Project Power: A por ereje) lesznek, míg az autobotokat és terrorconokat olyan színészek szólaltatják meg az eredeti változatban, mint Michelle Yeoh, Pete Davidson, Ron Perlman és Peter Cullen. Perlman a hatalmas gorillává változó Optimus Primalnek kölcsönzi a hangját, Cullen pedig természetesen Optimus Prime orgánumát adja. 

Hirdetés

Bár a Transformers: A fenevadak kora legfontosabb részleteit már jó ideje tudjuk, a Paramount még adósunk volt egy előzetessel, amelyet a hazai forgalmazónkak köszönhetően rögtön magyar szinkronnal nézhetünk meg. A több mint kétperces kedvcsináló előrevetíti, hogy Optimus Prime-nak, Űrdongónak és a többieknek milyen komoly fenyegetéssel kell szembenézniük ezúttal, az előzetes vége alapján pedig eposzokba illő háborúba csöppenhetünk majd a filmet nézve. 

Az új Transformers film várhatóan 2023. június 8-án kerül majd a hazai mozikba. Várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)