Hirdetés

Szinkronos előzetesben esik egymásnak Godzilla és Kong

|

Végre magyar szinkronnal is megérkezett a Godzilla vs. Kong, avagy Godzilla Kong ellen első előzetese.

Hirdetés

Nem sokkal az első angolnyelvű (nálunk természetesen magyar felirattal ellátott) Godzilla Vs. Kong érkezését követően a hazai forgalmazó már jelentkezett is a szinkronos verzióval, ezt találjátok meg alább.

A Legendary Entertainment és a Warner Bros. közös szörnyuniverzuma, vagyis a MonsterVerse a 2014-es Godzillával indult el, majd 2017-ben megkaptuk a Kong: Koponya-szigetet, két éve pedig a Godzilla II - A szörnyek királya című filmet. A Godzilla Kong ellen tehát már a negyedik felvonás lesz, amelyben a szörnyvilág két leghíresebb óriását eresztik egymásnak.

Hirdetés

A Godzilla Vs. Kong 2021. március 26-án válik elérhetővé az HBO Maxen, a magyar mozikba várhatóan május 20-án érkezik. Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni a legújabb filmes és videojátékos előzetesekről, akkor bátran iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)