Hirdetés

Szinkronos előzetesen a Shazam! - Az istenek haragja

|

Zachary Levit újfent Crespo Rodrigo szólaltatja meg, de Helen Mirren magyar hangja is ismerős lesz.

Hirdetés

Miközben a Disney-Marveltől láttunk már idén egy Doctor Strange az őrület multiverzumábant, valamint egy Thor: Szerelem és mennydörgést, és még hátravan a Fekete Párduc 2 premierje, addig a Warner-DC páros Robert Pattinson Batmanjére alapozta az évkezdést és csak a második félévben jelentkeznek a többi bemutatóval, a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adammel és a Shazam folytatásával.

Az egy varázskiáltásra szuperhőssé váló tinédzser 2019-ben mutatta meg, hogy milyen a humorra építő, de érzelemgazdag karakter a vásznon, idén pedig visszatér, hogy megküzdjön Helen Mirrennel és Lucy Liuval, méghozzá a társaival együtt.

Hirdetés

A Shazam! - Az istenek haragja első előzetesét a San Diego Comic-Con során leplezte le a Warner Bros., amit akkor még csak feliratosan nézhettünk meg, most viszont befutott a magyar szinkronos változat is, amelyben újfent Crespo Rodrigo szinkronizálja a címszereplőt, míg Helen Mirrent az a Bánsági Ildikó tolmácsolja újfent elképesztő eleganciával, aki többek között a Halálos iramban filmekben és a Red 1-2-ben is megszólaltatta őt. Djimon Hounsou varázslóját pedig újfent Szabó Győzőre bízták, szóval minden klappol azok számára, akiknek fontos a szinkron.

A Shazam! - Az istenek haragja december 22-én kerül a hazai mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)