Hirdetés

Nézd meg Johnny Depp új filmjének szinkronos előzetesét, amiért a színész vastapsot kapott

|

A Cannes-i filmfesztiválon 7 perces ováció fogadta a Jeanne du Barry-t, mi is láthatjuk majd a mozikban.

Hirdetés

A nemrég lezajlott Cannes-i filmfesztiválon tartották meg Johnny Depp vadonatúj filmjének, a Jeanne du Barry-nek a világpremierjét, amelyben a színész XV. Lajos francia királyt alakítja. Az alkotásra 7 perces álló ovációval reagáltak a résztvevők, és megható volt látni, hogy Depp mennyire elérzékenyül ennek hatására - nem is csoda, elvégre 2020-ban láthatták utoljára moziban őt, mivel az Amber Hearddel való botrányos válása miatt lényegében derékba tört a karrierje. 

Eddig csupán magyar felirattal tekinthettük meg, hogy milyen lesz a Jeanne du Barry, azonban végre megérkezett a szinkronos változat is az előzetesből, Depp pedig ezúttal nem Nagy Ervint (Legendás állatok és megfigyelésük) vagy Stohl Andrást (Transzcendens) kapta meg, hanem azt a Király Attilát, aki A Karib-tenger kalózai filmekben legendásan tolmácsolta nekünk Jack Sparrow kapitányt. 

Hirdetés

A történet középpontjában azonban nem XV. Lajos áll, hanem Jeanne (Maïwenn), egy fiatal munkásosztálybeli nő, aki a szinopszis szerint a kultúra és az élvezetek megszállottja, intelligenciáját és vonzerejét pedig arra használja fel, hogy megmássza a társadalmi ranglétra lépcsőfokait. Felkelti a király (Depp) figyelmét is, és hamar a kedvencévé válik, rajta keresztül nyeri vissza életkedvét. Őrülten egymásba szeretnek és az etikett ellenére Jeanne Versailles-ba költözik, érkezése pedig komoly botrányt okoz az udvarban. Íme a film első magyar szinkronos kedvcsinálója: 

A Jeanne du Barry október 12-től lesz látható a hazai mozikban. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)