Hirdetés

Szinkronosan is meggyőző a Gran Turismo első trailere

|

A Hungaroring és a versenyautók nem kaptak magyar hangot, mindenki más igen.

Hirdetés

A Super Mario Bros.: A film már átlépte globálisan az 1 milliárd dollár bevételt is, amellyel nemcsak megdöntötte minden videojátékos és animációs film rekordját, hanem alaposan fel is adta a leckét a bemutatásra váró játékadaptációknak. A következő próbálkozó a Polyphony Digital versenyjátékának feldolgozása lesz Neill Blomkamp (District 9, Elysium - Zárt világ) rendezésében.

A Gran Turismo film valószínűleg nem fog annyi nézőt vonzani, mint a meganimált, bajszos vízvezeték-szerelő, viszont olyan ismert arcok szerepelnek benne, mint David Harbour, Orlando Bloom és Djimon Hounsou, ami sokakat becsábíthat a moziba. 

Hirdetés

Nemrég megérkezett a Gran Turismo filmváltozatának első előzetese, amelyből ízelítőt kaptunk a mesébe illő, de megtörtént esetre épülő történetből (egy fiatal játékosból profi versenyző vált), az elképesztő látványvilágból és a helyszínekből is, amik között akadt nagyon ismerős is, hiszen a projektet részben Magyarországon forgatták. Most befutott a trailer magyar szinkronos változata is, amelyben Orlando Bloom megkapta Csőre Gábort, akivel már A Karib-tenger kalózai filmekben is jól passzoltak egymáshoz, David Harbour pedig Debreczeny Csaba hangján szólal meg, akárcsak a Stranger Things sorozatban vagy a Vérapóban. Hallgassátok csak: 

A Gran Turismo film augusztus 10-én száguld be a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)