Hirdetés

Szinkronosan is megnézheted a Toy Story spin-off film trailerét

|

A Lightyear annak az embernek a története, akiről a Pixar animációs filmjeinek egyik főszereplőjét mintázták.

Hirdetés

Túlzás nélkül filmtörténelmi jelentőségű volt a Toy Story 1995-ös bemutatkozása. A Pixar számítógéppel animált egész estés alkotásának sikere után valósággal elárasztották a mozikat a hasonló módszerrel készült filmek. Persze a dolognak megvolt a maga árnyoldala is: szinte teljesen eltűntek a hagyományos eszközökkel létrehozott, kézzel rajzolt produkciók.

Ettől függetlenül a Toy Story-t és annak folytatásait imádja a közönség, és pajzson hordozzák a kritikusok is, emiatt pedig feltehetően senki sem bánja, ha a Pixart birtokló Disney addig üti a vasat, amíg forró.

Hirdetés

Egy filmes franchise bővítésének bevett formái közé tartozik a mellékszálak leforgatása. A Toy Story esetében például így mozivászonra lehet vinni annak a kitalált karakternek a történetét, amely alapján megszületett az azonos nevű Buzz Lightyear játékfigura.

A Lightyear bemutatóját e pillanatban 2022. június 17-ére tervezik, és nem lennénk meglepve, hogy ha kedvező fogadtatása esetén a Toy Story-k más játékfigurái is megkapnák a maguk eredettörténetét.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)