Hirdetés

Szinkronosan is nézhető a 007: Nincs idő meghalni második előzetese

|

Magyarul is hallhatjuk, hogy a múlt nem halt meg.

Hirdetés

Nehéz ennyire optimistának lenni a jelenlegi helyzetben, de ha minden jól megy, november 19-én mozikba kerül a következő James Bond film, a Nincs idő meghalni. Jelenleg erre készülhetünk, legfeljebb maszkot kell viselnünk, de ennek hatására talán kevesebb lesz a csámcsogás és popcornzörgés, ami segít, hogy jobban átéljük az élményt.

Hirdetés

A második előzetest már láthattuk korábban, de a hazai forgalmazó, a Forum Hungary csak ma tette közzé a szinkronos változatot. Hallgassátok meg, aztán mondjátok el, hogy tetszik a fordítás.

Ez lesz Daniel Craig utolsó szereplése James Bondként, helyét friss pletykák alapján Tom Hardy veheti át. Mielőtt nagyon izgalomba jönnétek (vagy eluralkodna rajtatok a csalódottság, az is lehet), várjuk meg a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)