Hirdetés

Szinkronosan is odacsap a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetese

|

Döbbenetes cameókat és rengeteg új karakter felbukkanását vetíti előre az új Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer.

Hirdetés

Rendületlenül folyik az MCU, azaz a Marvel filmes univerzumának építése, aminek alapkövét a 2008-as Vasemberrel rakták le. Az azóta eltelt 14 évben megismerhetett a közönség egy sor szuperhőst Amerika Kapitánytól a Fekete Özvegyig, Thortól Pókemberig. Láthattuk a Bosszúállókat veszíteni és győzni is, és volt olyan karakter, akitől a filmvásznon, mástól pedig a való életben búcsúztunk el.

Az MCU negyedik fázisa pedig a Földről a csillagok közé is kivitt történeteket új dimenzióba helyezi, pontosabban dimenziókba, hiszen a Pókember: Nincs hazaúttal elválaszthatatlanul a részévé vált a multiverzum, és ennek a kapuját tárja most szélesre a 2016-os Doctor Strange folytatása is.

Hirdetés

Persze már pusztán a Benedict Cumberbatch alakította címszereplő és a látványos varázslatok miatt is izgalmas lehetne a Doctor Strange az őrület multiverzumában, ám a most már szinkronosan is megtekinthető trailer azt sugallja, hogy a Skarlát Boszorkányt, Wongot és Mordót is felvonultató produkció sokkal fontosabb szerepet fog betölteni az MCU-ban, mint azt előre hittük volna.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ebben a cikkben össze is szedtük azokat a képregényes karaktereket, akik már biztosan felbukkannak Sam Raimi filmjében, de azokról sem feledkeztünk meg, akik nagy valószínűséggel szintén befuthatnak.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában május 6-ától lesz látható a magyar mozikban. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)