Hirdetés

Szinkronosan is üt a Pókember: Nincs hazaút első trailere

|

Még az a bizonyos felbukkanó gonosz is megkapta az eredeti szinkronhangját.

Hirdetés

Régóta vártak rá a Marvel-rajongók, hogy megtudják, mi történt Tom Holland Pókemberével a legutóbbi film eseményei óta, elvégre Mysterio mindenki előtt felfedte hősünk kilétét. Először az előzetes  kiszivárgott verziója került fel a világhálóra, ám szerencsére nem sokkal ezután  a Sony Pictures kiadta a hivatalos változatot is, amely végre megerősít néhány korábbi pletykát és visszatérő karaktert is. 

Hirdetés

A trailerben több ikonikus gonosz is megjelenik valamilyen formában, de a reflektorfényt egyértelműen a digitálisan megfiatalított Alfred Molina Doctor Octopusa kapja, akit az alábbi magyar szinkronos változatban ismételten régi szinkronhangján hallhatunk Csernák Jánosnak köszönhetően. Természetesen mindenki más is megkapta a megszokott párosítását (Strange - Simon Kornél, Peter - Baráth István), fedezzétek fel magyarul is a történéseket:

Ha a járványhelyzet nem szól közbe, akkor már csak december 16-ig kell várnunk rá, hogy moziban is hallhassuk őket. Vajon a Zöld Manót ki fogja megszólaltatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)