Hirdetés

Szinkronosan jobb a The Suicide Squad előzetese? Döntsd el te!

|

A hazai forgalmazónak hála immár szinkronosan is elérhető a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag új előzetese.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy a The Suicide Squad, avagy Az Öngyilkos Osztag első kedvcsinálói nem mosták el maradéktalanul a nézőket, még a keményvonalas DC Comics rajongók közül sem tapsikolt mindenki örömében, mikor meglátta az előzeteseket. 

Most végre már magyar szinkronnal is megnézhetitek az új trailert, ennek véleményezését azonban teljes egészében rátok szeretnénk bízni. 

Hirdetés

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a magyar feliratos, vagy épp szinkronos előzetesekről (legyen szó akár videojátékokról, akár mozifilmekről, sorozatokról), akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, és bökjétek be a csengettyűt is, hogy azonnal értesítést kapjatok a friss videókról már azok feltöltésének pillanatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)