Hirdetés

Szinte mindegyik DC mozifilm bemutatóját elhalasztották, az egyik viszont hamarabb jön

|

Alaposan átrendezte mozis naptárát a Warner, több film is csúszik az Aquaman 2-től a Black Adamig.

Hirdetés

Alig néhány napja hozott döntést arról a WarnerMedia, hogy Ukrajna megtámadása miatt nem mutatja be Oroszországban a világ más pontjain zajos sikerrel vetített új Batman filmet (kritikánkat itt találod), sőt minden későbbi premierről lemaradnak az orosz nézők, amíg véget nem ér ez az értelmetlen háború. Fontos azonban megjegyezni, hogy Oroszország az egyik legnagyobb piaca a filmeknek, a jegyeladások számát tekintve a negyedik helyen tanyázik Kína, az Amerikai Egyesült Államok és India mögött a rangsorban a statista.com adatai szerint.

Márpedig ez is szerepet játszhatott abban, hogy a Warner váratlanul jelentősen elhalasztotta a legtöbb DC-film bemutatóját több más produkció premierjével egyetemben. Ha ugyanis néhány hónapon belül rendeződik a konfliktus, akkor az orosz közönség sem marad le ezekről a filmekről, illetve a tőlük származó jegybevétel sem hiányzik majd a kasszából.

Hirdetés

A Warner a következő filmek premierjét tette át későbbi időpontra:

DC League of Super-Pets - 2022. május 20. -> 2022. július 29.

Black Adam - 2022. július 29. -> 2022. október 21.

Aquaman and the Lost Kingdom - 2022. december 16. -> 2023. március 17.

The Flash - 2022. november 4. -> 2023. június 23.

Wonka - 2023. március -> 2023. december 15.

Kakukktojásként lóg ki a sorból a SHAZAM: Fury of the Gods, ami az Aquaman 2 helyét veszi át, így 2023 közepe helyett már 2022. december 16-ától jegyet válthatunk rá. Az óriáscápás MEG második része sem csúszik, hiszen csak most kapta meg első, és remélhetőleg végleges premierdátumát, ami 2023. augusztus 4-re esik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)