Hirdetés

Szívmelengető sztorit osztott meg a Harry Potter filmek sztárja a forgatás utolsó napjairól

|

Alan Rickmant méltatta a Harry Potter filmek Neville Longbottomja egy nemrég készült interjú során.

Hirdetés

A Harry Potter filmek egyik sztárja, Matthew Lewis, aki a sorozat Neville Longbottomját alakította, nemrégiben egy interjúban beszélt a karrierje fontosabb mérföldköveiről, a vírus hatásáról az életére és további mindennapi témákról, melyekről másképp nem hallanánk.

Természetesen az interjú során hatalmas figyelmet kapott a Harry Potter sorozat, mely annak idején sok ifjú színész pályáját irányba tette. Ilyen volt Matthew Lewis is, aki egy igazán kedves sztorit is megosztott Alan Rickmannel kapcsolatban, aki Perselus Pitont játszotta a Varázsló Világban.

Hirdetés

Rickman nagy hatással volt a fiatal Matthew-ra, ezzel kapcsolatban pedig egy aranyos anekdotája is van a most 31 éves színésznek.

Alan Rickman utolsó forgatási napján történt, hogy Matthew elment meglátogatni őt a magán lakókocsijába, ahol szeretett volna köszönetet mondani a színésznek a közös munkáért.

"Odamentem a lakókocsijához. Csak ennyit mondtam: "Tudom, hogy ez az utolsó napod és csak el akartam mondani, hogy fantasztikus volt veled dolgozni ilyen hosszú időn át. Tudom, hogy nem sokat beszéltünk, de tudnod kell ez csak azért volt, mert meg voltam illetődve, de fantasztikus voltál. Köszönöm, hogy 10 évig együtt dolgozhattunk, ahogy azt is, hogy sosem kiabáltál velünk és mindig egyenlőként kezeltél bennünket." Ezután behívott. Főzött egy teát és elkezdtünk beszélgetni arról, hogy mit tervezek a karrieremmel és persze tanácsokkal is ellátott."

Alan Rickman egyike volt annak a szűk csoportnak, akik felnőtt szereplőként az összes Harry Potter filmben feltűntek. A színész játszott még többek között a Die Hardban, és az Igazából szerelemben, utolsó filmje pedig Az élet ára volt. Rickman 2016-ban, 69 évesen hunyt el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)