Hirdetés

Szívtipró gimi reboot jön a Netflixre, itt az első trailer

|

Magyarországon is rengetegen rajongtak az 1994-től hét évadon át futott ausztrál sorozatért.

Hirdetés

Nem tartott sokáig, hogy a Hollywoodot már évekkel ezelőtt maga alá gyűrő reboot- és remake-láz megfertőzze a streaming platformokat is. Elég csak a közelmúltban beharangozott Különben dühbe jövünk, modernizált feldolgozására gondolnunk ahhoz, hogy önkéntelenül is görcsbe ránduljon a gyomrunk. Míg azonban Bud Spencer és Terence Hill nélkül teljesen képtelen ötlet eladni ugyanazt a történetet, addig elképzelhető, hogy a nálunk Szívtipró gimi címmel futott Heartbreak High új változatának lesz érdemi mondanivalója.

Az 1994 és 1999 között összesen 210 epizódig jutott ausztrál sorozat az 1993-ban bemutatott The Heartbreak Kid tulajdonképpeni spin-offjaként a Sydney-i Hartley gimnázium diákjaira és tanáraira fókuszál. Mivel sokuk bevándorló háttérrel rendelkezik (igaz, ez az őslakókon kívül mindenkiről elmondható Ausztráliában, csupán az a kérdés, hányadik generációsok), némi társadalomkritikai vetületet is kapott a történet.

Hirdetés

Magyarországon egy generáció zárta szívébe a görög Nick Pulost, az olasz Christina Milanót, a görög és olasz felmenőkkel rendelkező Con Bordinót, a szerb hátterű Bogdan Drazicet vagy épp a sorozat komoly jellemváltozáson átesett rosszfiúját, Peter Riverst.

A Netflix még 2020-ban jelentette be az említett széria rebootját, és nem sokkal később el is kezdődött a forgatás. Az új változat showrunnere Carroll Chapman szorosan együttműködött az eredeti sorozat alkotóival, Ben Gannonnal és Michael Jenkinsszel. A mindössze nyolc epizódból álló első évadot szeptember 14-től lehet megnézni a streaming platformon, története középpontjában az Ayesha Madon alakította rebellis tini, Amerie áll.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)