Hirdetés

Szobrot kapott a Breaking Bad főszereplő párosa

|

A sorozat írója a Sonyval együttműködve készíttette el a Walter White-ot és Jesse Pinkmant ábrázoló művet.

Hirdetés

Látványos elismerésben részesült az utóbbi idők egyik legjobb sorozatának két főszereplője. A Breaking Bad történetében kulcsfontosságú város, Albuquerque ugyanis egy bronzszoborral tiszteleg Walter White és Jesse Pinkman, vagyis Bryan Cranston és Aaron Paul munkássága előtt.

A város számára a sorozat írója, Vince Gilligan megrendelésére készült a Sony Pictures együttműködésével a műalkotás, amely a színészek meg is látogattak.

Hirdetés

A szobrokat Trevor Grove és az American Fine Arts Foundry csapata készítette, Gilligan eredeti, 2019-es tervei alapján. A műalkotás egyben köszönetnyilvánítás a város számára, amely nemcsak a Breaking Bad, hanem annak spin-off sorozata, a Better Call Saul otthona is több mint egy évtizede.

Az Albuquerque Journal értesülései alapján a sorozatok elképesztő mértékben járultak hozzá a város működéséhez - a becslések szerint 385 millió dolláros gazdasági befolyása van a Breaking Bad és a Better Call Saul forgatásainak. Cranstonnak és Paulnak már lehetősége is volt fényképezkedni az Albuquerque Convention Center előtt felállított  szobrokkal.

Mindkét színész fel fog tűnni egyébként a Better Call Saul egyik közelgő epizódjában.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)